
>
Бурцева, Г. В.Дослідження складу мікрофлори ферментованих м’ясних продуктів непромислового виробництва / Г. В. Бурцева //
Бурцева, Г. В.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2009. - N 6. - С. 70-73. - Бібліогр. на прикінці ст..
(Шифр в БД В014345/2009/6)
Анотація:
Проведено дослідження мікрофлори ферментованих м’ясних продуктів експериментальних виробництв.
Додаткові точки доступу:
Кігель, Н.Ф.
(Шифр в БД В014345/2009/6)
Анотація:
Проведено дослідження мікрофлори ферментованих м’ясних продуктів експериментальних виробництв.
Додаткові точки доступу:
Кігель, Н.Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|