>
633.34
Інноваційний білковий кормовий продукт для ефективного вирощування бройлерної птиці [Текст] //
Корми і факти : наук.-вироб. журн. - 2017. - № 8. - С. 18-19.
(Шифр в БД К197270/2017/8)
Ключові слова: соєві боби -- соевые бобы -- переробка -- переработка -- продукт "herbal soja" --
Анотація:
Велику роль при отриманні якісної тушки в бройлерному птахівництві грає якість корму, особливо - його білкова складова, а ефективність виробництва при цьому визначається мінімізацією витрат на корми, які становлять істотну частину собівартості. Чи можливо знизити конверсію корму і отримати хороший вихід м’яса з тушки за допомогою застосування спеціальних білкових соєвих продуктів?
Большую роль при получении качественной тушки в бройлерном птицеводстве играет качество корма, особенно - его белковая составляющая, а эффективность производства при этом определяется минимизацией затрат на корма, которые составляют существенную часть себестоимости. Возможно ли снизить конверсию корма и получить хороший выход мяса с тушки с помощью применения специальных белковых соевых продуктов?
(Шифр в БД К197270/2017/8)
| УДК | |
| 633.34 |
Ключові слова: соєві боби -- соевые бобы -- переробка -- переработка -- продукт "herbal soja" --
Анотація:
Велику роль при отриманні якісної тушки в бройлерному птахівництві грає якість корму, особливо - його білкова складова, а ефективність виробництва при цьому визначається мінімізацією витрат на корми, які становлять істотну частину собівартості. Чи можливо знизити конверсію корму і отримати хороший вихід м’яса з тушки за допомогою застосування спеціальних білкових соєвих продуктів?
Большую роль при получении качественной тушки в бройлерном птицеводстве играет качество корма, особенно - его белковая составляющая, а эффективность производства при этом определяется минимизацией затрат на корма, которые составляют существенную часть себестоимости. Возможно ли снизить конверсию корма и получить хороший выход мяса с тушки с помощью применения специальных белковых соевых продуктов?
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|