
>
637.127.3:641.562
Использование белковых гидролизатов из молочного сырья для производства продуктов детского питания / И. В. Хованова [и др.] //
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2009. - № 3. - С. 30-32. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2009/3)
Ключові слова: молочное сырье -- сывороточные белки -- белковые гидролизаты -- продукты детского питания --
Додаткові точки доступу:
Хованова, И.В.
Лесь, Г.М.
Симоненко, С.В.
Абрамов, Д.В.
Свиреденко, Ю.Я.
Кангин, И.П.
Зорин, С.Н.
(Шифр в БД П698712/2009/3)
УДК | |
637.127.3:641.562 |
Ключові слова: молочное сырье -- сывороточные белки -- белковые гидролизаты -- продукты детского питания --
Додаткові точки доступу:
Хованова, И.В.
Лесь, Г.М.
Симоненко, С.В.
Абрамов, Д.В.
Свиреденко, Ю.Я.
Кангин, И.П.
Зорин, С.Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|