
>
Годовиченко, А. Г.Государственное опытное предприятие бактериальных заквасок ТИММ УААН / А. Г. Годовиченко, Т. М. Мазур //
Годовиченко, А. Г.
Молочное дело. - Киев : ЧП "Корсар", 2008. - N 5.
(Шифр в БД М549397/2008/5)
Ключові слова: заквасочная культура -- молочные продукты --
Додаткові точки доступу:
Мазур, Т.М.
(Шифр в БД М549397/2008/5)
Ключові слова: заквасочная культура -- молочные продукты --
Додаткові точки доступу:
Мазур, Т.М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|