
>
Моргун, В.Скористайтеся оптимальним водно-тепловим режимом обробки зерна гречки : якість крупи від такого кроку лише виграє / В. Моргун, С. Соц, А. Донець //
Моргун, В.
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - 2009. - N 2. - С. 22-23.
(Шифр в БД З092708/ 2009/2)
Додаткові точки доступу:
Соц, С.
Донець, А.
(Шифр в БД З092708/ 2009/2)
Додаткові точки доступу:
Соц, С.
Донець, А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|