
>
Козубаева, Л. А.Применение крупяных продуктов для повышения пищевой ценности хлеба / Л. А. Козубаева, А. С. Захарова, О. Г. Сулейманова //
Козубаева, Л. А.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2010. - N 7. - С. 44-45. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2010/7)
Додаткові точки доступу:
Захарова, А.С.
Сулейманова, О.Г.
(Шифр в БД Х367526/2010/7)
Додаткові точки доступу:
Захарова, А.С.
Сулейманова, О.Г.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|