>
Икусственные консерванты понемногу уступают позиции натуральным [Текст] //
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 3. - С. 13.
(Шифр в БД П474828/2016/3)
Ключові слова: ингредиенты -- інгредієнти -- консерванты -- консерванти --
Анотація:
По прогнозам исследовательской компании FMI, мировой рынок пищевых консервантов до 2020 года будет расти на 3,5% ежегодно в стоимостном выражении. При этом доля искусственных компонентов немного снижается.
За прогнозами дослідницької компанії FMI, світовий ринок харчових консервантів до 2020 року буде рости на 3,5% щорічно в вартісному значенні. При цьому частка штучних компонентів трохи знижується.
(Шифр в БД П474828/2016/3)
Ключові слова: ингредиенты -- інгредієнти -- консерванты -- консерванти --
Анотація:
По прогнозам исследовательской компании FMI, мировой рынок пищевых консервантов до 2020 года будет расти на 3,5% ежегодно в стоимостном выражении. При этом доля искусственных компонентов немного снижается.
За прогнозами дослідницької компанії FMI, світовий ринок харчових консервантів до 2020 року буде рости на 3,5% щорічно в вартісному значенні. При цьому частка штучних компонентів трохи знижується.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|