
>
Новіков, В.Система управління безпечністю харчових продуктів застосуванням методології «Життєвих циклів» / В. Новіков, О. Никитюк //
Новіков, В.
Стандартизація, сертифікація, якість : Науково-технічний журнал. - 2008. - N2. - С. 50-52.
(Шифр в БД -054081/2008/2)
Додаткові точки доступу:
Никитюк, О.
(Шифр в БД -054081/2008/2)
Додаткові точки доступу:
Никитюк, О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|