Застосування продуктів крохмального виробництва в технології хліба / Н. О. Фалендиш [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 9. - С. 48-49. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2012/9)
Ключові слова: хліб -- сира клейковина -- картопляний сік -- виробництво хліба -- хлеб -- сырая клейковина -- картофельный сок -- производство хлеба --
Анотація:
За результатами досліджень виявлено, що додавання сирої клейковини та картопляного соку до рецептури інтенсифікує процес дозрівання тіста, що приводить до скорочення тривалості дозрівання і вистоювання напівфабрикатів, покращує органолептичні та фізико-хімічні показники хліба.
По результатам исследований выявлено, что добавление сырой клейковины и картофельного сока рецептуре интенсифицирует процесс созревания теста, приводит к сокращению продолжительности созревания и расстойки полуфабрикатов, улучшает органолептические и физико-химические показатели хлеба.
Додаткові точки доступу: