>
Крылова, В. Б.Инновационные технологии в производстве мясных, мясорастительных консервов и готовых обеденных блюд / В. Б. Крылов, Т. В. Густова //
Крылова, В. Б.
.
(Шифр в БД П698712/2011/4)
Додаткові точки доступу:
Густова, Т. В.
(Шифр в БД П698712/2011/4)
Додаткові точки доступу:
Густова, Т. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|