Оцінка рівня ефективності праці та інноваційного внеску спеціалістів у підвищення якості продукції / Ю. Труш //
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - . - N 9/10. - С. 4-5.
(Шифр в БД Х686004/2009/9/10)
Анотація:
Проектно-конструкторська підготовка виробництва в системі управління якістю продукції та забезпечення її конкурентоспроможності має неабияке значення. Якість подукції бере початок з технічної ідеї спеціалістів, довіри споживачів, адекватної ситуації на споживчому ринку, а також вдосконалення в розрахунках, схемах, проектах. У зв’язку з цим, розробка та використання оцінки праці таких спеціалістів, їхня кваліфікація, ефективність праці розглядається як елемент комплексного управління якістю продукції підприємства, підвищення її конкурентоспроможності.