
>
Лакіза, О. В.Продукти переробки насіння ріпаку у виробництві комбікормів / О. В. Лакіза, В. О. Єрмакова, Ю. О. Чурсінов //
Лакіза, О. В.
Зернові продукти і комбікорми : науково-виробничий журнал. - 2012. - N 3. - С. 38-43. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД З021376/2012/3)
Ключові слова: корбікорм -- рецепт -- жмих -- шрот -- глюкозинолати -- поживна цінність -- волога -- жир -- протеїн -- клітковина -- корбикорм -- рецепт -- жмых -- шрот -- глюкозинолаты -- питательная ценность -- влага -- жир -- протеин -- клетчатка --
Анотація:
Проаналізовано стан сировинної бази виробництва комбікормів. Вказано основні напрями застосування продуктів переробки насіння ріпаку. Проведено експерементальні дослідження поживної цінності комбікормів з додаванням ріпакового жмиху і шроту. Встановлено можливість повної або часткової заміни соєвого і соняшникового шроту на ріпаковий в рецептах комбікормів для риб, птиці і тварин.
Проанализировано состояние сырьевой базы производства комбикормов. Указано основные направления применения продуктов переработки семян рапса. Проведено экспериментальные исследования питательной ценности комбикормов с добавлением рапсового жмыха и шрота. Установлена возможность полной или частичной замены соевого и подсолнечного шрота на рапсовый в рецептах комбикормов для рыб, птицы и животных.
Додаткові точки доступу:
Єрмакова, В.О.
Чурсінов, Ю.О.
(Шифр в БД З021376/2012/3)
Ключові слова: корбікорм -- рецепт -- жмих -- шрот -- глюкозинолати -- поживна цінність -- волога -- жир -- протеїн -- клітковина -- корбикорм -- рецепт -- жмых -- шрот -- глюкозинолаты -- питательная ценность -- влага -- жир -- протеин -- клетчатка --
Анотація:
Проаналізовано стан сировинної бази виробництва комбікормів. Вказано основні напрями застосування продуктів переробки насіння ріпаку. Проведено експерементальні дослідження поживної цінності комбікормів з додаванням ріпакового жмиху і шроту. Встановлено можливість повної або часткової заміни соєвого і соняшникового шроту на ріпаковий в рецептах комбікормів для риб, птиці і тварин.
Проанализировано состояние сырьевой базы производства комбикормов. Указано основные направления применения продуктов переработки семян рапса. Проведено экспериментальные исследования питательной ценности комбикормов с добавлением рапсового жмыха и шрота. Установлена возможность полной или частичной замены соевого и подсолнечного шрота на рапсовый в рецептах комбикормов для рыб, птицы и животных.
Додаткові точки доступу:
Єрмакова, В.О.
Чурсінов, Ю.О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|