
>
Новые функциональные ингредиенты в производстве продуктов питания //
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N 8. - С. 38-39. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/8)
Рубрики:
Росія
Россия
Анотація:
VII ежегодный семинар компании "Аверс" (Санкт-Петербург) состоялся 23-24 июня 2011г. Тема семинара - "Новые функциональные ингредиенты в производстве продуктов питания". В мероприятии приняли участие специалисты пищевых производств из различных регионов России, представители компаний - производителей пищевых ингредиентов из Германии, Франции, Нидерландов, Великобритании.
VII щорічний семінар компанії "Аверс" (Санкт-Петербург) відбувся 23-24 червня 2011р. Тема семінару - "Нові функціональні інгредієнти у виробництві продуктів харчування". У заході взяли участь фахівці харчових виробництв з різних регіонів Росії, представники компаній - виробників харчових інгредієнтів з Німеччини, Франції, Нідерландів, Великобританії.
Додаткові точки доступу:
компания "Аверс" (Санкт-Петербург) \о нем\
компанія "Аверс" (Санкт-Петербург) \о нем\
(Шифр в БД П698712/2011/8)
Рубрики:
Росія
Россия
Анотація:
VII ежегодный семинар компании "Аверс" (Санкт-Петербург) состоялся 23-24 июня 2011г. Тема семинара - "Новые функциональные ингредиенты в производстве продуктов питания". В мероприятии приняли участие специалисты пищевых производств из различных регионов России, представители компаний - производителей пищевых ингредиентов из Германии, Франции, Нидерландов, Великобритании.
VII щорічний семінар компанії "Аверс" (Санкт-Петербург) відбувся 23-24 червня 2011р. Тема семінару - "Нові функціональні інгредієнти у виробництві продуктів харчування". У заході взяли участь фахівці харчових виробництв з різних регіонів Росії, представники компаній - виробників харчових інгредієнтів з Німеччини, Франції, Нідерландів, Великобританії.
Додаткові точки доступу:
компания "Аверс" (Санкт-Петербург) \о нем\
компанія "Аверс" (Санкт-Петербург) \о нем\
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|