
>
Мельник, О.Механізм набухання та оптимальна концентрація крохмалю в розчині / О. Мельник //
Мельник, О.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 12. - С. 6-7. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х194632/2013/12)
Ключові слова: крохмаль -- функціональна схема крутильного маятника -- набухання крохмалю -- крахмал -- функциональная схема крутящего маятника -- набухание крахмала --
(Шифр в БД Х194632/2013/12)
Ключові слова: крохмаль -- функціональна схема крутильного маятника -- набухання крохмалю -- крахмал -- функциональная схема крутящего маятника -- набухание крахмала --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|