
>
Добронравова, Н.Уникальный символ Венгрии - сегедская салями Pick / Н. Добронравова //
Добронравова, Н.
Продукты & ингредиенты : науч.-практ. журн. - 2016. - № 5. - С. 41.
(Шифр в БД П474828/2016/5)
Рубрики:
Венгрия
Угорщина
Ключові слова: символ венгрии -- символ угорщини -- салями pick -- салямі pick -- технологія виробництва -- технология производства -- чабайская колбаса -- чабайська ковбаса --
Анотація:
Вообще-то в роли изобретателей этой колбаски выступили итальянские крестьяне, которые с целью сохранения мяса в хорошем состоянии начали обильно посыпать его солью. Таким образом, мясо в обычных условиях при комнатной температуре могло сохраниться в течение шести месяцев и даже дольше. Именно такой, обильно засоленный мясной кусок и стал прототипом современной колбасы салями.
Взагалі то в ролі винахідників цієї ковбаски виступили італьянські християни, які з метою збереження м’яса в хорошому стані почали рясно посилати його сіллю. Таким чином, м’ясо в звичайних умовах при кімнатній температурі могло зберігатися протягом шести місяців і навіть довше. Саме такий рясно засолений м’ясний шматок і став прототипом сучасної ковбаси салямі.
(Шифр в БД П474828/2016/5)
Рубрики:
Венгрия
Угорщина
Ключові слова: символ венгрии -- символ угорщини -- салями pick -- салямі pick -- технологія виробництва -- технология производства -- чабайская колбаса -- чабайська ковбаса --
Анотація:
Вообще-то в роли изобретателей этой колбаски выступили итальянские крестьяне, которые с целью сохранения мяса в хорошем состоянии начали обильно посыпать его солью. Таким образом, мясо в обычных условиях при комнатной температуре могло сохраниться в течение шести месяцев и даже дольше. Именно такой, обильно засоленный мясной кусок и стал прототипом современной колбасы салями.
Взагалі то в ролі винахідників цієї ковбаски виступили італьянські християни, які з метою збереження м’яса в хорошому стані почали рясно посилати його сіллю. Таким чином, м’ясо в звичайних умовах при кімнатній температурі могло зберігатися протягом шести місяців і навіть довше. Саме такий рясно засолений м’ясний шматок і став прототипом сучасної ковбаси салямі.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|