
>
Бен-Ки, БаикЯчмень для производства продуктов питания: возобновленный интерес / Бен-Ки Баик, С. Е. Ульрих; пер. с англ. Н. Уляницкой //
Бен-Ки, Баик
Зерно : всеукр. журн. совр. агропромышленника. - 2010. - N 12. - С. 24-32.
(Шифр в БД З905065/2010/12)
Рубрики:
земледелие
Ключові слова: ячменное зерно -- обработка -- физические характеристики -- твердость зерна -- цвет зерна -- химический состав -- содержание амилозы в крахмале ячменя -- В-глюканы -- белок -- цвет пищевых продуктов --
Додаткові точки доступу:
Ульрих, С. Е.
(Шифр в БД З905065/2010/12)
Рубрики:
земледелие
Ключові слова: ячменное зерно -- обработка -- физические характеристики -- твердость зерна -- цвет зерна -- химический состав -- содержание амилозы в крахмале ячменя -- В-глюканы -- белок -- цвет пищевых продуктов --
Додаткові точки доступу:
Ульрих, С. Е.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|