>
Тугуши, Л. А.Использование спецжиров для производства мороженного и десертов / Л. А. Тугуши //
Тугуши, Л. А.
Молочное дело : Ежемесячный производственно-практический, рекламный журнал. - 2008. - N4. - С. 54-55.
(Шифр в БД М549397/2008/4)
Ключові слова: технология ПРОИЗВОДСТВА -- молочный ЖИР -- заменители МОЛОЧНОГО ЖИРА --
(Шифр в БД М549397/2008/4)
Ключові слова: технология ПРОИЗВОДСТВА -- молочный ЖИР -- заменители МОЛОЧНОГО ЖИРА --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|