
>
Семак, Т.Молочнокислые бактерии. Виды и роль из в заквасках / Т. Семак //
Семак, Т.
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 7/8. - С. 39.
(Шифр в БД Х194632/2013/7/8)
Ключові слова: молочнокислые бактерии -- закваски -- молочнокислі бактерії -- закваски --
(Шифр в БД Х194632/2013/7/8)
Ключові слова: молочнокислые бактерии -- закваски -- молочнокислі бактерії -- закваски --
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|