
>
Шишков, Ю. И.Статус биологически активной воды в биоценозе микроорганизмов тестовой системы при производстве хлеба. Ч. 1. Физико-химические и биологические свойства воды / Ю. И. Шишков, Г. Ф. Дремучева, А. П. Косован //
Шишков, Ю. И.
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2011. - N 6. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
Ключові слова: кластеры --
Додаткові точки доступу:
Дремучева, Г. Ф.
Косован, А. П.
(Шифр в БД Х775324/2011/6)
Ключові слова: кластеры --
Додаткові точки доступу:
Дремучева, Г. Ф.
Косован, А. П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|