663.543
Визначення фізико-хімічних показників питної води, яка надходить на виробництво пива / В. М. Кошова, В. М. Салтанюк, В. А. Терлецька //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 9. - С. 45-46. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2012/9)
УДК
663.543

Ключові слова: загальна жорсткість -- мутність -- залишкова лужність -- пиво -- водопідготовка -- общая жесткость -- мутность -- остаточная щелочность -- пиво -- водоподготовка --
Анотація:
Головною метою даної науково-дослідної роботи було порівняти фізико-хімічний склад трьох видів води з вимогами до води, яка використовується у пивоварінні. Для дослідження були взяті зразки питної води з міського водогону, артезіанської свердловини та існуючої на підприємстві водопідготовки. Найкращою виявилася вода після водопідготовки.
Главной целью данной научно-исследовательской работы было сравнить физико-химический состав трех видов воды требованиям к воде, используемой в пивоварении. Для исследования были взяты образцы питьевой воды из городского водопровода, артезианской скважины и существующей на предприятии водоподготовки. Лучшей оказалась вода после водоподготовки.
Додаткові точки доступу: