
>
633.63(470.313)
Сазонова, Н.Развитие свеклосахарного подкомплекса Рязанской области: опыт и проблемы [Текст] / Н. Сазонова //
Сазонова, Н.
Международ. с.-х. журн. : науч.-произв. журн. о достижениях мировой науки и практики в АПК. - 2012. - N 6. - С. 50-51. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД М314701/2012/6)
Ключові слова: свеклосахарное производство -- эффективность -- факторы повышения -- классификация -- продовольственное обеспечение -- бурякоцукрове виробництво -- ефективність -- фактори підвищення -- класифікація -- продовольче забезпечення --
Анотація:
Рассмотрены проблемы эффективности развития свеклосахарного подкомплекса Рязанской области, обобщены факторы повышения экономической эффективности производства и переработки сахарной свеклы, а также даны рекомендации по наращиванию объемов производства данной сельскохозяйственной культуры на региональном уровне.
Розглянуто проблеми ефективності розвитку цукробурякового підкомплексу Рязанської області, узагальнені фактори підвищення економічної ефективності виробництва і переробки цукрових буряків, а також дані рекомендації по нарощуванню обсягів виробництва даної сільськогосподарської культури на регіональному рівні.
(Шифр в БД М314701/2012/6)
УДК | |
633.63(470.313) |
Ключові слова: свеклосахарное производство -- эффективность -- факторы повышения -- классификация -- продовольственное обеспечение -- бурякоцукрове виробництво -- ефективність -- фактори підвищення -- класифікація -- продовольче забезпечення --
Анотація:
Рассмотрены проблемы эффективности развития свеклосахарного подкомплекса Рязанской области, обобщены факторы повышения экономической эффективности производства и переработки сахарной свеклы, а также даны рекомендации по наращиванию объемов производства данной сельскохозяйственной культуры на региональном уровне.
Розглянуто проблеми ефективності розвитку цукробурякового підкомплексу Рязанської області, узагальнені фактори підвищення економічної ефективності виробництва і переробки цукрових буряків, а також дані рекомендації по нарощуванню обсягів виробництва даної сільськогосподарської культури на регіональному рівні.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|