
>
Богданов, В. Д.Рыбомучные кулинарные изделия повышенной биологической ценности / В. Д. Богданов, С. А. Пакляченко //
Богданов, В. Д.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 5. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2009/5)
Додаткові точки доступу:
Пакляченко, С.А.
(Шифр в БД П698712/2009/5)
Додаткові точки доступу:
Пакляченко, С.А.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|