
>
664.33:664.68.002.35:664.664
Симакова, И. В.Исследование жирового компонента снеков длительного хранения и жиров, используемых для их производства / И. В. Симакова, А. Н. Макаровва, А. С. Носова //
Симакова, И. В.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 11. - С. 35-36. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/11)
Ключові слова: безопасность -- влияние на организм -- качество -- снеки -- фритюрные и экстрагированные жиры -- безпека -- вплив на організм -- якість -- снеки -- фритюрні та екстраговані жири --
Додаткові точки доступу:
Макаровва, А.Н.
Носова, А.С.
(Шифр в БД Х775324/2012/11)
УДК | |
664.33:664.68.002.35:664.664 |
Ключові слова: безопасность -- влияние на организм -- качество -- снеки -- фритюрные и экстрагированные жиры -- безпека -- вплив на організм -- якість -- снеки -- фритюрні та екстраговані жири --
Додаткові точки доступу:
Макаровва, А.Н.
Носова, А.С.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|