637.524
Вплив природних антиоксидантів на якість варених ковбас [Текст] / Л. І. Войцехівська, О. А. Костюк //
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - . - N7. - С. 61-62. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД В014345/2011/7)
УДК
637.524

Рубрики:
Україна
Украина

Ключові слова: м'ясна промисловість -- м'ясна продукція -- харчові консерванти -- харчові добавки -- термін зберігання -- зберігання -- переробка -- якість -- мясная промышленность -- мясная продукция -- пищевые консерванты -- пищевые добавки -- срок хранения -- хранение -- переработка -- качество --
Анотація:
Установлено перспективність використання природних антиоксидантів (дигідрокверцетину і розторопші плямистої) у складі харчових добавок з консервуючими властивостями під час виробництва варених ковбас.
Установлена перспективность использования природных антиоксидантов (дигидрокверцетина и расторопши пятнистой) в составе пищевых добавок с консервирующими свойствами при производстве вареных колбас.
Додаткові точки доступу: