
>
637. 524
Лизова, В. Ю.Дослідження здатності сиров’ялених ковбас до зберігання / В. Ю. Лизова //
Лизова, В. Ю.
Вісн. аграр. науки : наук.-теорет. журн. - 2009. - N 1. - С. 77-79. - Библиогр.: с. 79.
(Шифр в БД В014345/2009/1)
Анотація:
Досліджено здатність сиров’ялених ковбас до зберігання. Встановлено, що додавання композиційної добавки Компакт-БП до фаршу під час кутерування дає змогу подовжити терміни зберігання готових ферментованих ковбас через уповільнення процесів розщеплення і окиснення жирів.
(Шифр в БД В014345/2009/1)
УДК | |
637. 524 |
Анотація:
Досліджено здатність сиров’ялених ковбас до зберігання. Встановлено, що додавання композиційної добавки Компакт-БП до фаршу під час кутерування дає змогу подовжити терміни зберігання готових ферментованих ковбас через уповільнення процесів розщеплення і окиснення жирів.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|