
>
Макаренко, Н. А.Спеціальні сировинні зони: шляхи створення та раціонального використання [Текст] / Н. А. Макаренко //
Макаренко, Н. А.
Агроеколог. журн. : наук.-теорет. журн. - 2007. - № 2. - С. 25-27.
(Шифр в БД А555614/2007/2)
Анотація:
Розглянуто проблему зміцнення та збереження здоров’я дітей завдяки забезпеченню їх повноцінним харчуванням на основі високоякісних і екологічно чистих вітчизнних продуктів. Показано, що одним із шляхів розв’язанняі цієї проблеми є створення спеціальних сировинних зон з виробництва сировини для виготовлення продуктів дитячого харчування. Розглянуто вимоги щодо цих зон, порядок надання статусу спеціальної сировинної зони суб’єктам господарювання та умови їх раціональної експлуатації.
Рассмотрена проблема укрепления и сохранения здоровья детей благодаря обеспечению их полноценным питанием на основе высококачественных и экологически чистых витчизнних продуктов. Показано, что одним из путей розвьязанняи этой проблемы является создание специальных сырьевых зон по производству сырья для изготовления продуктов детского питания. Рассмотрены требования к этим зонам, порядок предоставления статуса специальной сырьевой зоны субъектам хозяйствования и условия их рациональной эксплуатации.
(Шифр в БД А555614/2007/2)
Анотація:
Розглянуто проблему зміцнення та збереження здоров’я дітей завдяки забезпеченню їх повноцінним харчуванням на основі високоякісних і екологічно чистих вітчизнних продуктів. Показано, що одним із шляхів розв’язанняі цієї проблеми є створення спеціальних сировинних зон з виробництва сировини для виготовлення продуктів дитячого харчування. Розглянуто вимоги щодо цих зон, порядок надання статусу спеціальної сировинної зони суб’єктам господарювання та умови їх раціональної експлуатації.
Рассмотрена проблема укрепления и сохранения здоровья детей благодаря обеспечению их полноценным питанием на основе высококачественных и экологически чистых витчизнних продуктов. Показано, что одним из путей розвьязанняи этой проблемы является создание специальных сырьевых зон по производству сырья для изготовления продуктов детского питания. Рассмотрены требования к этим зонам, порядок предоставления статуса специальной сырьевой зоны субъектам хозяйствования и условия их рациональной эксплуатации.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|