
>
Утворення смако-ароматичних сполук при ферментуванні молочно-соєвих сумішей / Г. Насирова [и др.] //
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2009. - N 6. - С. 26-28.
(Шифр в БД Х686004/2009/6)
Додаткові точки доступу:
Насирова, Г.
Жукова, Я.
Пашук, К.
Насиров, А. Листопад Ф.
(Шифр в БД Х686004/2009/6)
Додаткові точки доступу:
Насирова, Г.
Жукова, Я.
Пашук, К.
Насиров, А. Листопад Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|