
>
Влияние гранулометрического состава и толщины слоя обезжиренного творога на процесс его вакуумной сушки / О. Н. Буянов [и др.] //
Хранение и перераб. сельхозсырья. - М. : Пищевая пром-сть, 2008. - N 10. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД Х775324/2008/10)
Додаткові точки доступу:
Буянов, О.Н.
Захарова, Л.М.
Расщепкин, А. Н.
Ермолаев В.А., В.А., Кемер. технолог. ин-т пищевой пром-сти
(Шифр в БД Х775324/2008/10)
Додаткові точки доступу:
Буянов, О.Н.
Захарова, Л.М.
Расщепкин, А. Н.
Ермолаев В.А., В.А., Кемер. технолог. ин-т пищевой пром-сти
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|