>
Новий стандарт ISO прискорює контроль якості та сприяє розвитку торгівлі пробіотиками і заквасками //
Стандартизація, сертифікація, якість : Науково-технічний журнал. - 2016. - N 2. - С. 66.
(Шифр в БД -054081/2016/2)
Ключові слова: контроль якості -- контроль качества -- бактерії -- бактерии -- пробіотики -- пробиотики -- закваска -- закваска --
(Шифр в БД -054081/2016/2)
Ключові слова: контроль якості -- контроль качества -- бактерії -- бактерии -- пробіотики -- пробиотики -- закваска -- закваска --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|