
>
66.024:664.8
Функциональный паштет на основе прудовой рыбы с добавлением кальмара / Л. В. Антипова [и др.] //
Пищевая пром-сть : науч.-производств. журн. - 2011. - N 10. - С. 70-72. - Библиогр. в конце ст. - ISSN 0235-2486.
(Шифр в БД П698712/2011/10)
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Росія
Россия
Ключові слова: кальмар -- прудовая рыба -- паштет -- химический состав -- пищевая ценность -- биологическая ценность -- ставкова риба -- хімічний склад -- харчова цінність -- біологічна цінність --
Анотація:
Разработаны рецептура и технология новых функциональных йодообогащенных продуктов (паштетов) на основе мяса прудовой рыбы и продуктов разделки кальмара и доказана их высокая пищевая и биологическая ценность. Продукты на основе прудовой рыбы и кальмара тихоокеанского могут быть рекомендованы в качестве функциональных и лечебно-профилактических для всех категорий населения, особенно в йоддефицитных регионах.
Розроблені рецептура і технологія нових функціональних йодозбагачених продуктів (паштетів) на основі м'яса ставкової риби та продуктів оброблення кальмара і доведена їх висока харчова і біологічна цінність. Продукти на основі ставкової риби і кальмара тихоокеанського можуть бути рекомендовані як функціональні та лікувально-профілактичні для всіх категорій населення, особливо в йоддефіцитних регіонах.
Додаткові точки доступу:
Антипова, Л. В.
Нгуен, Тхи Чук Лоан
Слободяник, В. С.
Данылив, М. М.
(Шифр в БД П698712/2011/10)
УДК | |
66.024:664.8 | |
66.024 | |
664.8 |
Рубрики:
Пищевая промышленность
харчова промисловість
Росія
Россия
Ключові слова: кальмар -- прудовая рыба -- паштет -- химический состав -- пищевая ценность -- биологическая ценность -- ставкова риба -- хімічний склад -- харчова цінність -- біологічна цінність --
Анотація:
Разработаны рецептура и технология новых функциональных йодообогащенных продуктов (паштетов) на основе мяса прудовой рыбы и продуктов разделки кальмара и доказана их высокая пищевая и биологическая ценность. Продукты на основе прудовой рыбы и кальмара тихоокеанского могут быть рекомендованы в качестве функциональных и лечебно-профилактических для всех категорий населения, особенно в йоддефицитных регионах.
Розроблені рецептура і технологія нових функціональних йодозбагачених продуктів (паштетів) на основі м'яса ставкової риби та продуктів оброблення кальмара і доведена їх висока харчова і біологічна цінність. Продукти на основі ставкової риби і кальмара тихоокеанського можуть бути рекомендовані як функціональні та лікувально-профілактичні для всіх категорій населення, особливо в йоддефіцитних регіонах.
Додаткові точки доступу:
Антипова, Л. В.
Нгуен, Тхи Чук Лоан
Слободяник, В. С.
Данылив, М. М.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|