
>
636.587.084:663.48-913.1
Карунський, О. Й.Використання сухої пивної дробини у годівлі курчат-бройлерів [Текст] / О. Й. Карунський, В. Є. Браженко, К. О. Кроль //
Карунський, О. Й.
Зернові продукти і комбікорми : науково-виробничий журнал. - 2017. - N2. - С. 38-42. - Бібліогр.: с. 41.
(Шифр в БД З021376/2017/2)
Ключові слова: комбікормова продукція -- комбикормовая продукция -- суха пивна дробина -- сухая пивная дробина -- молодняк курчат-бройлерів -- молодняк цыплят-бройлеров -- технологічний процес -- технологический процесс --
Анотація:
Розроблено структурну схему варіантів технологічних процесів введення та підготовки сухої пивної дробини в умовах діючих підприємств комбікормової галузі, виробництво комбікормової продукції на яких здійснюється за інноваційними технологіями. Встановлено, що згодовування курчатам-бройлерам сухої пивної дробини у складі комбікорму за масовою часткою 4% сприяло підвищенню середньодобових приростів на 5,6% та зниженню витрат на 1 кг приросту на 4,3%.
Разработана структурная схема вариантов технологических процессов ввода и подготовки сухой пивной дробины в условиях действующих предприятий комбикормовой отрасли, производство комбикормовой продукции на которых осуществляется по инновационным технологиям. Установлено, что скармливание цыплятам-бройлерам сухой пивной дробины в составе комбикорма по массовой доле 4% способствовало повышению среднесуточных приростов на 5,6% и снижению затрат на 1 кг прироста на 4,3%.
Додаткові точки доступу:
Браженко, В. Є.
Кроль, К. О.
(Шифр в БД З021376/2017/2)
УДК | |
636.587.084:663.48-913.1 | |
636.587.084 | |
663.48-913.1 |
Ключові слова: комбікормова продукція -- комбикормовая продукция -- суха пивна дробина -- сухая пивная дробина -- молодняк курчат-бройлерів -- молодняк цыплят-бройлеров -- технологічний процес -- технологический процесс --
Анотація:
Розроблено структурну схему варіантів технологічних процесів введення та підготовки сухої пивної дробини в умовах діючих підприємств комбікормової галузі, виробництво комбікормової продукції на яких здійснюється за інноваційними технологіями. Встановлено, що згодовування курчатам-бройлерам сухої пивної дробини у складі комбікорму за масовою часткою 4% сприяло підвищенню середньодобових приростів на 5,6% та зниженню витрат на 1 кг приросту на 4,3%.
Разработана структурная схема вариантов технологических процессов ввода и подготовки сухой пивной дробины в условиях действующих предприятий комбикормовой отрасли, производство комбикормовой продукции на которых осуществляется по инновационным технологиям. Установлено, что скармливание цыплятам-бройлерам сухой пивной дробины в составе комбикорма по массовой доле 4% способствовало повышению среднесуточных приростов на 5,6% и снижению затрат на 1 кг прироста на 4,3%.
Додаткові точки доступу:
Браженко, В. Є.
Кроль, К. О.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|