
>
Собіс, О. В.Начинки. Технологічні вимоги та особливості використання [Текст] / О. В. Собіс, І. Л. Корецька //
Собіс, О. В.
Хлеб. и кондит. бизнес : науч.-практ. журн. - 2017. - № 2. - С. 23. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х279026/2017/2)
Ключові слова: начинки -- наповнювачі -- наполнители -- термостабільні начинки -- термостабильные начинки -- фруктові начинки -- фруктовые начинки -- дефекти --
Анотація:
Сьогодні підприємства харчової промисловості пропонують споживачам різні варіації начинок для випуску продукції: солодкі, солоні, гелеподібні, пастоподібні, тощо.
Сегодня предприятия пищевой промышленности предлагают потребителям различные вариации начинок для выпуска продукции: сладкие, соленые, гелеобразные, пастообразные и тому подобное.
Додаткові точки доступу:
Корецька, І. Л.
(Шифр в БД Х279026/2017/2)
Ключові слова: начинки -- наповнювачі -- наполнители -- термостабільні начинки -- термостабильные начинки -- фруктові начинки -- фруктовые начинки -- дефекти --
Анотація:
Сьогодні підприємства харчової промисловості пропонують споживачам різні варіації начинок для випуску продукції: солодкі, солоні, гелеподібні, пастоподібні, тощо.
Сегодня предприятия пищевой промышленности предлагают потребителям различные вариации начинок для выпуска продукции: сладкие, соленые, гелеобразные, пастообразные и тому подобное.
Додаткові точки доступу:
Корецька, І. Л.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|