
>
Овочі й фрукти / А. Соколенко [и др.] //
Харч. і перероб. пром-сть. - Киiв : Харч. і перероб. пром-сть, 2008. - N 5.
(Шифр в БД Х686004/2008/5)
Ключові слова: переробка сировини -- технічна зрілість -- наука --
Додаткові точки доступу:
Соколенко, А.
Шевченко, О.
Піддубний, В.
Васильківський, К.
(Шифр в БД Х686004/2008/5)
Ключові слова: переробка сировини -- технічна зрілість -- наука --
Додаткові точки доступу:
Соколенко, А.
Шевченко, О.
Піддубний, В.
Васильківський, К.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|