
>
664.788/664.668.9
Технология выработки крупы из тритикале [Текст] / Л. В. Чиркова [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2017. - N1. - С. 38-40. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/1)
Ключові слова: тритикале -- крупа -- питательная ценность -- поживна цінність -- технология переработки -- технологія переробки -- оборудование -- обладнання -- потребительские свойства -- споживчі властивості --
Анотація:
Тритикале превосходит традиционные культуры по питательной ценности, но крупу из него не вырабатывают. Институт зерна разработал технологию переработки тритикале в крупу нового ассортимента на серийном оборудовании с хорошими потребительскими свойствами.
Тритикале перевершує традиційні культури по живильній цінності, але крупу з нього не виробляють. Інститут зерна розробив технологію переробки тритикале в крупу нового асортименту на серійному устаткуванні з хорошими споживчими властивостями.
Додаткові точки доступу:
Чиркова, Л. В.
Панкратьева, И. А.
Зверев, С. В.
Политуха, О. В.
(Шифр в БД Х367526/2017/1)
УДК | |
664.788/664.668.9 | |
664.788 | |
664.668.9 |
Ключові слова: тритикале -- крупа -- питательная ценность -- поживна цінність -- технология переработки -- технологія переробки -- оборудование -- обладнання -- потребительские свойства -- споживчі властивості --
Анотація:
Тритикале превосходит традиционные культуры по питательной ценности, но крупу из него не вырабатывают. Институт зерна разработал технологию переработки тритикале в крупу нового ассортимента на серийном оборудовании с хорошими потребительскими свойствами.
Тритикале перевершує традиційні культури по живильній цінності, але крупу з нього не виробляють. Інститут зерна розробив технологію переробки тритикале в крупу нового асортименту на серійному устаткуванні з хорошими споживчими властивостями.
Додаткові точки доступу:
Чиркова, Л. В.
Панкратьева, И. А.
Зверев, С. В.
Политуха, О. В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|