664.788/664.668.9
Технология выработки крупы из тритикале [Текст] / Л. В. Чиркова [и др.] //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N1. - С. 38-40. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/1)
УДК
664.788/664.668.9
664.788
664.668.9

Ключові слова: тритикале -- крупа -- питательная ценность -- поживна цінність -- технология переработки -- технологія переробки -- оборудование -- обладнання -- потребительские свойства -- споживчі властивості --
Анотація:
Тритикале превосходит традиционные культуры по питательной ценности, но крупу из него не вырабатывают. Институт зерна разработал технологию переработки тритикале в крупу нового ассортимента на серийном оборудовании с хорошими потребительскими свойствами.
Тритикале перевершує традиційні культури по живильній цінності, але крупу з нього не виробляють. Інститут зерна розробив технологію переробки тритикале в крупу нового асортименту на серійному устаткуванні з хорошими споживчими властивостями.
Додаткові точки доступу: