
>
664 (045)
Егорова, Е. Ю.Комплексная переработка плодово-ягодного сырья: методические подходы / Е. Ю. Егорова //
Егорова, Е. Ю.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2012. - N 5. - С. 12-15. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2012/5)
Ключові слова: комплексная переработка -- методические подходы -- орехи кедровые -- плодово-ягодное сырье -- продовольственные ресурсы -- комплексна переробка -- методичні підходи -- горіхи кедрові -- плодово-ягідна сировина -- продовольчі ресурси --
Анотація:
На базе литературных источников и собственных экспирементальных данных обоснованы методические подходы к комплексной переработке дикорастущего и культивируемого плодово-ягодного сырья. Предложены модели комплексной переработки кедровых орехов и сочного плодово-ягодного сырья, направленные на повышение рациональности использования сырьевых ресурсов с получением пищевой продукции общего и функционального назначения.
На базі літературних джерел і власних експірементальних даних обгрунтовано методичні підходи до комплексної переробки дикорослого і культивованого плодово-ягідної сировини. Запропоновано моделі комплексної переробки кедрових горіхів і соковитого плодово-ягідної сировини, спрямовані на підвищення раціональності використання сировинних ресурсів з отриманням харчової продукції загального та функціонального призначення.
(Шифр в БД Х775324/2012/5)
УДК | |
664 (045) |
Ключові слова: комплексная переработка -- методические подходы -- орехи кедровые -- плодово-ягодное сырье -- продовольственные ресурсы -- комплексна переробка -- методичні підходи -- горіхи кедрові -- плодово-ягідна сировина -- продовольчі ресурси --
Анотація:
На базе литературных источников и собственных экспирементальных данных обоснованы методические подходы к комплексной переработке дикорастущего и культивируемого плодово-ягодного сырья. Предложены модели комплексной переработки кедровых орехов и сочного плодово-ягодного сырья, направленные на повышение рациональности использования сырьевых ресурсов с получением пищевой продукции общего и функционального назначения.
На базі літературних джерел і власних експірементальних даних обгрунтовано методичні підходи до комплексної переробки дикорослого і культивованого плодово-ягідної сировини. Запропоновано моделі комплексної переробки кедрових горіхів і соковитого плодово-ягідної сировини, спрямовані на підвищення раціональності використання сировинних ресурсів з отриманням харчової продукції загального та функціонального призначення.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|