
>
519.711.3:664.951.3
Остриков, А. Н.Динамика изменения содержания компонентов коптильного дыма по толщине рыбы / А. Н. Остриков, Н. Ю. Черноусова //
Остриков, А. Н.
Хранение и перераб. сельхозсырья : теорет. журн. - 2011. - N 7. - С. 37-39. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х775324/2011/7)
Ключові слова: горячее копчение -- гаряче копчення -- компоненты коптильного дыма -- компоненти коптильного диму -- толщина рыбы -- товщина риби --
Анотація:
Выявлено влияние основных факторов на интенсивность осаждения компонентов коптильного дыма на поверхность рыбы и их диффузию в глубь рыбы. Установлено доминантное влияние химического и коллоидного состава дыма на условия его осаждения в процессе горячего копчения.
Виявлено вплив основних факторів на інтенсивність осадження компонентів коптильного диму на поверхню риби та їх дифузію в глиб риби. Встановлено домінантний вплив хімічного та колоїдного складу диму на умови його осадження в процесі гарячого копчення.
Додаткові точки доступу:
Черноусова, Н. Ю.
(Шифр в БД Х775324/2011/7)
УДК | |
519.711.3:664.951.3 | |
664.951.3 |
Ключові слова: горячее копчение -- гаряче копчення -- компоненты коптильного дыма -- компоненти коптильного диму -- толщина рыбы -- товщина риби --
Анотація:
Выявлено влияние основных факторов на интенсивность осаждения компонентов коптильного дыма на поверхность рыбы и их диффузию в глубь рыбы. Установлено доминантное влияние химического и коллоидного состава дыма на условия его осаждения в процессе горячего копчения.
Виявлено вплив основних факторів на інтенсивність осадження компонентів коптильного диму на поверхню риби та їх дифузію в глиб риби. Встановлено домінантний вплив хімічного та колоїдного складу диму на умови його осадження в процесі гарячого копчення.
Додаткові точки доступу:
Черноусова, Н. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|