
>
Левицкий, А. П.Антиоксидантные свойства цельнозернового хлеба, содержащего корни сельдерея / А. П. Левицкий //
Левицкий, А. П.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2009. - N 8. - С. 51-53. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х367526/2009/8)
Додаткові точки доступу:
Кордзая, Н.Р.
(Шифр в БД Х367526/2009/8)
Додаткові точки доступу:
Кордзая, Н.Р.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|