
>
Яковенко, А.Найбільше впливає на кислотність і кислотне число жиру пророщеного зерна тривалість його зберігання / А. Яковенко, А. Борта, П. Артюшенко //
Яковенко, А.
Зерно і хліб : наук.-вироб. журн. - 2009. - N 2. - С. 27. - Библиогр.: с. 27.
(Шифр в БД З092708/ 2009/2)
Додаткові точки доступу:
Борта, А.
Артюшенко, П.
(Шифр в БД З092708/ 2009/2)
Додаткові точки доступу:
Борта, А.
Артюшенко, П.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|