
>
Приезжева, Л. Г.Метод определения кислотного числа жира в продуктах переработки зерна / Л. Г. Приезжева, А. Ф. Шухнов //
Приезжева, Л. Г.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2010. - N 12. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2010/12)
Додаткові точки доступу:
Шухнов, А.Ф.
(Шифр в БД П698712/2010/12)
Додаткові точки доступу:
Шухнов, А.Ф.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|