>
Куївда, О.Колір харчового продукту / О. Куївда //
Куївда, О.
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2008. - N 1. - С. 6-7.
(Шифр в БД Х686004/2008/1)
Ключові слова: ПЕРЕРОБКА -- ВИРОБНИЦТВО -- технології --
(Шифр в БД Х686004/2008/1)
Ключові слова: ПЕРЕРОБКА -- ВИРОБНИЦТВО -- технології --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|