631.354:633.1
Залежність якісних показників насіння озимої пшениці від ступеня його травмованості та дії мікроорганізмів [Текст] / Д. Дерев’янко //
Техніка і технології АПК : наук.-вироб. журн. - . - № 4. - С. 16-19. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Т041932/2011/4)
УДК
631.354:633.1
631.354
633.1

Ключові слова: травмування -- зерно -- післязбиральне дороблення -- мікроорганізми --
Анотація:
Розглядаються результати досліджень якості зерна озимої пшениці під час збирання, післязбирального дороблення та посіву. Проаналізовано вплив травмування та мікроорганізмів на якісні показники насіння під час виконання цих технологічних процесів.
Рассматриваются результаты исследований качества зерна озимой пшеницы при уборке, послеуборочной обработке и посеве. Проанализировано влияние травмирования и микроорганизмов на качественные показатели семян при выполнении этих технологических процессов.