
>
Морозова, А. О.Застосування електромагнітного поля надвисоких частот для отримання "зірваних" гречаних зерен [Текст] / А. О. Морозова, Ю. Ю. Куянов //
Морозова, А. О.
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - 2017. - N12. - С. 29-32. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/12)
Ключові слова: гречка -- гречиха -- "зірвані" зерна -- "сорванные" зерна -- емп нвч -- эмп свч -- обробка -- обработка -- фізико-хімічні показники -- физико-химические показатели -- мікрофлора -- микрофлора --
Анотація:
Визначено оптимальні технологічні параметри обробки зерен гречки ЕМП НВЧ. Наведено результати досліджень щодо впливу НВЧ-обробки на фізико-хімічні показники якості отриманих "зірваних" зерен. Проаналізовано вплив НВЧ-енергії на мікробіологічну стійкість нового продукту при зберіганні.
Определены оптимальные технологические параметры обработки зерен гречихи ЭМП СВЧ. Приведены результаты исследований влияния СВЧ-обработки на физико-химические показатели качества полученных "сорванных" зерен. Проанализировано влияние СВЧ-энергии на микробиологическую устойчивость нового продукта при хранении.
Додаткові точки доступу:
Куянов, Ю. Ю.
(Шифр в БД Х367526/2017/12)
Ключові слова: гречка -- гречиха -- "зірвані" зерна -- "сорванные" зерна -- емп нвч -- эмп свч -- обробка -- обработка -- фізико-хімічні показники -- физико-химические показатели -- мікрофлора -- микрофлора --
Анотація:
Визначено оптимальні технологічні параметри обробки зерен гречки ЕМП НВЧ. Наведено результати досліджень щодо впливу НВЧ-обробки на фізико-хімічні показники якості отриманих "зірваних" зерен. Проаналізовано вплив НВЧ-енергії на мікробіологічну стійкість нового продукту при зберіганні.
Определены оптимальные технологические параметры обработки зерен гречихи ЭМП СВЧ. Приведены результаты исследований влияния СВЧ-обработки на физико-химические показатели качества полученных "сорванных" зерен. Проанализировано влияние СВЧ-энергии на микробиологическую устойчивость нового продукта при хранении.
Додаткові точки доступу:
Куянов, Ю. Ю.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|