Застосування електромагнітного поля надвисоких частот для отримання "зірваних" гречаних зерен [Текст] / А. О. Морозова, Ю. Ю. Куянов //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N12. - С. 29-32. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2017/12)
Ключові слова: гречка -- гречиха -- "зірвані" зерна -- "сорванные" зерна -- емп нвч -- эмп свч -- обробка -- обработка -- фізико-хімічні показники -- физико-химические показатели -- мікрофлора -- микрофлора --
Анотація:
Визначено оптимальні технологічні параметри обробки зерен гречки ЕМП НВЧ. Наведено результати досліджень щодо впливу НВЧ-обробки на фізико-хімічні показники якості отриманих "зірваних" зерен. Проаналізовано вплив НВЧ-енергії на мікробіологічну стійкість нового продукту при зберіганні.
Определены оптимальные технологические параметры обработки зерен гречихи ЭМП СВЧ. Приведены результаты исследований влияния СВЧ-обработки на физико-химические показатели качества полученных "сорванных" зерен. Проанализировано влияние СВЧ-энергии на микробиологическую устойчивость нового продукта при хранении.
Додаткові точки доступу: