>
Поговорим о сахарозаменителях, а также подсластителях глюкозидного происхождения //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - 2013. - N 4. - С. 31-34.
(Шифр в БД Х194632/2013/4)
Ключові слова: сахарозаменители -- подсластители -- сукралоза -- ацесульфам к -- сахарин -- стевия -- цукрозамінники -- підсолоджувачі -- сукралоза -- ацесульфам к -- сахарин -- стевия --
(Шифр в БД Х194632/2013/4)
Ключові слова: сахарозаменители -- подсластители -- сукралоза -- ацесульфам к -- сахарин -- стевия -- цукрозамінники -- підсолоджувачі -- сукралоза -- ацесульфам к -- сахарин -- стевия --
Кількість примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
|---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
| # | Відділ | інвентарні номери |
|---|
| # | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
|---|
| # | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
|---|