
>
Шлейкин, А. Г.Влияние трансглютаминазы на связывание сывороточных белков / А. Г. Шлейкин, Н. П. Данилов, Л. В. Красникова //
Шлейкин, А. Г.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2009. - N 7. - Библиогр. в конце ст.
(Шифр в БД П698712/2009/7)
Додаткові точки доступу:
Данилов, Н.П.
Красникова, Л.В.
(Шифр в БД П698712/2009/7)
Додаткові точки доступу:
Данилов, Н.П.
Красникова, Л.В.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|