
>
631.563.6
Ферментований корм окупається сповна [Текст] //
Тваринництво. Ветеринарія. - 2017. - № 7/8. - С. 44-46.
(Шифр в БД Т726295/2017/7/8)
Рубрики:
Німеччина
Германия
Ключові слова: корм -- ферментація -- ферментация -- ферментер -- бродіння -- брожение -- технологія -- технология -- молочнокислі бактерії -- молочнокислые бактерии -- поросята -- відгодівля -- откорм --
Анотація:
Із власного досвіду європейські фахівці знають, що під час приготування ферментованого корму для свиней важливо дотримуватися оптимальних умов бродіння - першочергово акцентувати увагу на виробленні молочної кислоти, яка сильно знижує показник рН (між 3,5 і 4,0). А для цього, як відомо, потрібні молочнокислі бактерії.
По собственному опыту европейские специалисты знают, что во время приготовления ферментированного корма для свиней важно соблюдать оптимальные условий брожения - в первую очередь акцентировать внимание на выработке молочной кислоты, которая сильно снижает показатель рН (между 3,5 и 4,0). А для этого, как известно, нужны молочнокислые бактерии.
(Шифр в БД Т726295/2017/7/8)
УДК | |
631.563.6 |
Рубрики:
Німеччина
Германия
Ключові слова: корм -- ферментація -- ферментация -- ферментер -- бродіння -- брожение -- технологія -- технология -- молочнокислі бактерії -- молочнокислые бактерии -- поросята -- відгодівля -- откорм --
Анотація:
Із власного досвіду європейські фахівці знають, що під час приготування ферментованого корму для свиней важливо дотримуватися оптимальних умов бродіння - першочергово акцентувати увагу на виробленні молочної кислоти, яка сильно знижує показник рН (між 3,5 і 4,0). А для цього, як відомо, потрібні молочнокислі бактерії.
По собственному опыту европейские специалисты знают, что во время приготовления ферментированного корма для свиней важно соблюдать оптимальные условий брожения - в первую очередь акцентировать внимание на выработке молочной кислоты, которая сильно снижает показатель рН (между 3,5 и 4,0). А для этого, как известно, нужны молочнокислые бактерии.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|