
>
Линовская, Н. В.Формирование показателей качества кондитерских глазурей / Н. В. Линовская, Л. И. Рысева //
Линовская, Н. В.
Пищевая пром-сть : Пищевая пром-сть, 2010. - N 9.
(Шифр в БД П698712/2010/9)
Додаткові точки доступу:
Рысева, Л.И.
(Шифр в БД П698712/2010/9)
Додаткові точки доступу:
Рысева, Л.И.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|