
>
Техно-хімічний контроль виноробства : науковці обґрунтували базові показники, які рекомендуються до широкого впровадження / В. О. Загоруйко [и др.] //
Харч. і перероб. пром-сть : наук.-виробн. журн. - 2009. - N 6. - С. 29-30.
(Шифр в БД Х686004/2009/6)
Додаткові точки доступу:
Загоруйко, В.О.
Гержікова, В.
Остроухова, О.
Анікіна, Н.
(Шифр в БД Х686004/2009/6)
Додаткові точки доступу:
Загоруйко, В.О.
Гержікова, В.
Остроухова, О.
Анікіна, Н.
Кількість примірників на окремих абонементах
# | Відділ | Всього примірників | Вільних примірників |
---|
Інвентарні номери примірників на окремих абонементах
# | Відділ | інвентарні номери |
---|
# | Факультет | Спеціальність | Дисципліна | Семестр |
---|
# | Посилання | Кількість завантажень / переходів |
---|