Физиологические и технологические аспекты применения пищевых волокон / Л. Ипатова [и др.] //
Хлібопекарська і кондитерська промисловість України : науково-виробничий і практич. журнал. - . - N 12. - С. 3-8. - Библиогр. в конце ст..
(Шифр в БД Х194632/2012/12)
Ключові слова: пищевые волокна -- технологические свойства -- пищевые добавки -- применение -- пектин -- целлюлоза -- альгиновая кислота -- белковые ферменты -- гуммиарабик -- каррагананы -- фруктоолигосахариды -- харчові волокна -- технологічні властивості -- харчові добавки -- застосування -- пектин -- целюлоза -- альгінова кислота -- білкові ферменти -- гуміарабік -- карраганани -- фруктоолігосахариди --
Анотація:
Среди известных способов обогащения продуктов питания пищевыми волокнами наиболее перспективно введение в продукт очищенных препаратов пищевых волокон. При этом, наряду с обогащением продукта решается технологическая задача. Формирования необходимой консистенции или улучшения свойств продукта.
Серед відомих способів збагачення продуктів харчування харчовими волокнами найбільш перспективно введення в продукт очищених препаратів харчових волокон. При цьому, поряд зі збагаченням продукту вирішується технологічна задача. Формування необхідної консистенції або поліпшення властивостей продукту.
Додаткові точки доступу: