664.653.4
Аналіз технологічного обладнання для обробки тістових заготовок при виробництві подового хліба / Ю. О. Чурсінов, С. А. Черних, В. В. Петровенко //
Хранение и перераб. зерна : науч.-практ. журн. - . - N 4. - С. 63-64. - Бібліогр. наприкінці ст..
(Шифр в БД Х367526/2010/4)
УДК
664.653.4

Ключові слова: технологии хлебопечения --
Анотація:
Розглянуто вплив механічної обробки пшеничного тіста на його структурно-механічні властивості під час поділу, округлення, надання заготовці певної форми. Виділено та розглянуте основне технологічне обладнання, що використовується. Значна увага приділяється оптимальним умовам та обладнанню для остаточного вистоювання тістових заготовок.
Додаткові точки доступу: