Наукові аспекти обліку витрат на м’ясопереробних підприємствах / В. А. Бережняк //
Економіка АПК : міжнар. наук.-вироб. журн. - . - N 3. - С. 63-69.
(Шифр в БД Е737270/2011/3)
Ключові слова: первинна переробка худоби -- технологія -- продукти забою -- м’ясо-жирове виробництво -- номенклатура --
Анотація:
Розглянуто аспекти обліку витрат виробництва на бойнях, в яких відсутня комплексна переробка худоби. Запропоновано виділяти центри відповідальності з метою конкретизації аналізу та посилення контролю за виходом м 'яса й супутньої продукції відповідно до норм.
Рассмотрены аспекты учета затрат производства на бойнях, где отсутствует комплексная переработка скота. Предложено выделять центры ответственности с целью конкретизации анализа и усиления контроля выхода мяса и соутствующей продукции соответственно нормам.